STAMOS

Onderwijsarbeidsmarkt in cijfers

Over Stamos

Statistiek ArbeidsMarkt OnderwijsSectoren (Stamos) is opgericht om de transparantie van de arbeidsmarkt voor onderwijspersoneel te vergroten. Kwantitatieve gegevens daarover zijn vaak versnipperd en onderling niet goed vergelijkbaar.

Het doel van Stamos is om actuele, meerjarige gegevens over de arbeidsmarkt voor onderwijspersoneel op een centrale plaats en op een toegankelijke wijze te ontsluiten. Stamos wil een objectieve, toegankelijke bron zijn voor alle partijen in het onderwijs.

Verantwoording

CAOP verzorgt in opdracht van het ministerie van OCW de redactie en samenstelling van Stamos. Het ministerie van OCW wil met dit initiatief de transparantie op de onderwijsarbeidsmarkt bevorderen. De webapplicatie is ontworpen en gerealiseerd door Reflexis.

Contact

Voor vragen over cijfers op deze site kunt u contact opnemen met het CAOP.

CAOP
Postbus 556
2501 CN Den Haag

Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag
T: 070 376 57 65

Of stel uw vraag per e-mail.

Disclaimer

De gegevens op Stamos zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de informatie zitten.

Het CAOP stelt zich niet aansprakelijk voor de inhoud van de informatie, of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens op deze site zijn geen rechten te ontlenen.

Er worden door deze website geen cookies geplaatst. Ook worden er geen gebruikersstatistieken verzameld of geanalyseerd, bijvoorbeeld met behulp van Google Analytics. Er wordt alleen bijgehouden hoe vaak een pagina op de website wordt bezocht. Hiermee optimaliseren wij de inhoud van de website.

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

• dit is een reflexis systeem •